ΤΟ ΚΤΗΜΑ ΜΑΣ

Το Κτήμα Μυρρινούς είναι διαμορφωμένο σε τέσσερα κυρίως επίπεδα σε έναν χώρο 17 στρεμμάτων στους πρόποδες του όρους Μερέντα στο Μαρκόπουλο Αττικής, δίπλα στο Ολυμπιακό Κέντρο Ιππασίας. Το όνομα του χώρου εμπνεύστηκε από την ονομασία του Αρχαίου Δήμου, στον οποίο άνηκε η περιοχή και προέρχεται από το φυτό «μύρτος» ή μυρτιά. H ονομασία της περιοχής ως «Μερέντας», με την οποία έχει ταυτιστεί πλέον ο δήμος αποτελεί παραφθορά του αρχικού ονόματος.

Η φυσική θέση του χώρου προσφέρει άπλετη θέα στον κάμπο των Μεσογείων.

Ελια

Το πρώτο επίπεδο αποτελεί έναν καταπράσινο χώρο ενός στρέμματος, στον οποίο δεσπόζει η εντυπωσιακή υπεραιωνόβια ελιά πλαισιωμένη από πανέμορφα πεύκα. Το επίπεδο αυτό μπορεί να φιλοξενήσει περίπου 400 καθιστά άτομα.

Λόγω της εντυπωσιακής του έκτασης, ο χώρος χρησιμοποιείται επίσης για παιδικά πάρτυ, καθώς μπορεί να μετατραπεί γρήγορα σε έναν τεράστιο πολύχρωμο παιδότοπο!

πρωτο επιπεδο

Το πρώτο επίπεδο του κτήματός μας καλύπτει μια έκταση μισού στρέμματος και έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει δεξιώσεις έως 400 καθιστών ατόμων. Παράλληλα υπάρχει κατάφυτος, πλακόστρωτος χώρος για την υποδοχή των καλεσμένων, το βιβλίο ευχών σας, cocktail bar ή οποιαδήποτε άλλη ευφάνταστη εγκατάσταση.  

Στεγασμενοσ χωροσ

O υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής στεγασμένος χώρος του κτήματος, πλαισιώνεται από υπέροχα φωτισμένες πετρόχτιστες επιφάνειες και ένα εντυπωσιακής κατασκευής στέγαστρο. Μπορεί να φιλοξενήσει έως 400 καλεσμένους και υπάρχει εύκολη πρόσβαση σε όλους τους χώρους για άτομα με περιορισμένη κινητικότητα. O χώρος μας είναι ελαφρώς υπερυψωμένος σε σχέση με το εξωτερικό περιβάλλον και με πανοραμική θέα σε όλο το κτήμα. Με τον τρόπο αυτό παρέχεται προστασία από τις καιρικές συνθήκες χωρίς να χάνεται η σύνδεση με το κτήμα και το φυσικό τοπίο.

ΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ

Εντός του χώρου μας λειτουργεί το γραφικό πετρόχτιστο εκκλησάκι της Αγίας Παρασκευής. Το πλακόστρωτο προαύλιο παραπέμπει σε πλατεία χωριού και λόγω της θέσης προσφέρει πανοραμική θέα στον κάμπο των Μεσογείων.